Hotel Ammon Zeus

4/5

Lokacija:
Hotel je smešten na prelepoj peščanoj plaži u blizini ostataka antičkog svetilišta posvećenog Ammon Zeusu. Na samo par minuta hoda od mesta Kalitea. Najveći i najpoznatiji klubovi nalaze se na nekoliko stotina metara od hotela. Hotel je kompletno renoviran 2018. godine.

Plaža:
Hotel je smešten na peščanoj plaži. Ležaljke i suncobrani oko bazena su besplatne, na plaži uz doplatu (oko 20 eur set uz konzumaciju pića). Iznajmljivanje peškira uz depozit.

Hotelski sadržaj:
Recepcija, parking (uz doplatu -20 eur dnevno u okviru kompleksa ili 10 ue dnevno preko puta hotela), room service,rent-a-car, prodavnica i mini market u blizini hotela, bar na plaži i bar na bazenu, minu klub za decu (4-12god.), teretana (besplatno), aerobik i joga (besplatno), časovi ronjenja (uz doplatu)

Sobe:

Hotelski kompleks raspolaže sa 126 smeštajnih jedinica. Sve sobe sadrže kupatilo, fen za kosu, terasu, frižider, krevetac (na upit, bez doplate), telefon, klima uređaj i SAT TV.

Deluxe sobe pogled vrt površine oko 20 m², namenjene za smeštaj 2-3 osobe, sadrže francuski ili dva standardna ležaja i  dodatni ležaj.

Deluxe sobe pogled more površine oko 20 m², namenjene za smeštaj 2-3 osobe, sadrže francuski ili dva standardna ležaja i  dodatni ležaj.

Premium deluxe sa pogledom na vrt površine oko 21 m², namenjene za smeštaj 2-3 osobe, sadrže dva standardna ležaja i  dodatni ležaj.

Premium deluxe sa pogledom na more površine oko 21 m², namenjene za smeštaj 2-3 osobe, sadrže dva standardna ležaja ili francuski ležaj i  dodatni ležaj.

Premium dvosobne deluxe svite sa pogledom na more površine oko 45 m², nalaze na poslednjem spratu i namenjene za smeštaj 2 do 4 osobe. Sastoje se od dnevnog boravka (sa sofom na rasklapanje) i spavaće sobe (opremljene sa dva standardna ležaja).

Usluga:
Usluga u hotelu je polupansion. Obroci se služe po principu švedskog stola-samoposluživanje.

cene i raspoloživost

Cene su izražene u evrima, po sobi za traženi broj noćenja.
Plaćanje je u dinarima po po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan plaćanja. U slučaju promene kursa dinara, nenaplaćeni deo podleže promeni.

U cenu aranžmana je uračunato:
Smeštaj u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge, troškovi organizacije putovanja.

U cenu aranžmana nije uračunato:
Međunarodno zdravstveno osiguranje, prevoz, fakultativni izleti i individualni troškovi kao i usluge hotela za koje je propisana obavezna doplata po cenovniku hotela, ostali individualni troškovi i nepomenute usluge.

Boravišne takse će se računati kao fiksni iznos po danu i po sobi, u zavisnosti od vrste smeštaja i iznosiće:

4€ za hotele sa 5*
3€ za hotele sa 4*
1,5€ za hotele sa 3*
0,5€ za hotele sa 1-2*
0.5€ dnevno za privatne sobe, studija i apartmane
i plaćaju se na licu mesta.

 • Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Narodne Banke Srbije, na dan uplate.
 • 100% prilikom rezervacije za FIRST MINUTE rezervacije sa popustom
 • 40% prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja
 • Uplatom na žiro račun po prijemu predračuna u roku od 48h
 • 40% prilikom rezervacije, a ostatak čekovima građana na jednake mesečne rate do kraja godine
 • 40% prilikom rezervacije, a ostatak putem administrativne zabrane na jednake mesečne rate do kraja godine

VAŽNE NAPOMENE

 • Program je individualni, rezervacija se vrši na upit.
 • Rok za potvrdu rezervacije aranžmana je najkasnije 2 radna dana od momenta prijave za putovanje i uplate akontacije.
 • Cena aranžmana za jednokrevetnu sobu se radi na upit.
 • Jedan hotelski dan, kao rezervisane usluge računa se od 14.00 datuma početka putovanja do 10.00h poslednjeg dana aranžmana, bez obzira kada gost uđe u hotel. Svako korišćenje soba i usluga u hotelu prvog dana aranžmana pre 14.00h i poslednjeg dana nakon 10.00h iziskuje dodatna plaćanja, direktno na recepciji.
 • Raspodelu soba u hotelu vrši recepcija po dolasku u hotel. Agencija ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu ležaja.
 • Dodatni ili pomoćni ležaj su manjih dimenzija od standardnog ležaja, drvene ili metalne konstrukcije ili sofa/fotelja na rasklapanje.

Specijalni zahtevi (pogled na more, francuski ležaj, lokacija sobe i slično) – agencija će proslediti specijalne zahteve putnika ali nije u mogućnosti da garantuje njihovo dobijanje. Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža hotel, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Moguća je doplata, na licu mesta, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih usluga (masaža, sauna, spa centar, fitnes, internet, sef, konzumacija pića i grickalica iz mini frižidera/mini bara, sportski tereni i slično.)

Prvi dan
Dolazak u izabrani hotel do vremena predviđenog za check in. Slobodno vreme. Noćenje.

Drugi do pretposlednji dan
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

Poslednji dan
Napuštanje hotela najkasnije do 10h. Povratak za Srbiju.