Hotel Agnes Deluxe

3/5
O hotelu

Agnes Deluxe hotel u ponudi  se nalazi u živopisnom mestu Pefkohori. Ovaj hotel je novije gradnje i modernog dizajna. Osoblje je izuzetno posvećeno gostima i trudi se da maksimalno ulepša boravak u ovom simpatičnom, modernom objektu kategorije tri zvezdice.

O tipovima soba

Agnes Deluxe Hotel u ponudi imaju sedam različitih tipova smeštajnih jedinica. Standard room je standardna smeštajna jedinica za dve osobe koja ima francuski ležaj ili krevete za po jednu osobu, površine su 18m2. Standard Triple room je standardna smeštajna jedinica koja prima minimum dve, a maksimum tri odrasle osobe. Od ležajeva ima francuski ležaj i/ili krevete za po jednu osobu ili sofu. Superior room su smeštajne jedinice za klasu bolje od standardnih, mogu da prime minimum dve, a maksimum tri odrasle osobe, od ležajeva mogu da imaju francuki ležaj i/ili krevete za po jednu osobu i sofu. Room double premium su smeštajne jedinice za klasu bolje od superior soba, mogu da prime dve odrasle osobe, a od ležajeva imaju francuski ležaj ili krevete za po jednu osobu. Imaju balkon sa kvalitetnim nameštajem. Junior suite su apartmani u ponudi hotela Agnes Deluxe koji mogu da prime minimum dve, a maksimum pet odraslih osoba. Površine su 26m2. Od ležajeva mogu da imaju francuski ležaj, krevete za po jednu osobu i sofu. Deluxe room pool view je smeštajna jedinica koja ima pogled na bazen, može da primi minimum dve, a maksimum četiri odrasle osobe. Od ležajeva može da ima francuski ležaj, ležajeve za po jednu osobu i sofu. Površine je 26m2.

O sadržajima

Agnes Deluxe Hotel u ponudi ima prelep bazen u kome će gosti sigurno uživati bila da plivaju u njemu ili se rashlađuju omiljenim napicima na ležaljkama pored njega. U Sali se služi ukusan doručak, a ako dodatna razonoda postoji i bar.

cene i raspoloživost

Cene su izražene u evrima, po sobi za traženi broj noćenja.
Plaćanje je u dinarima po po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan plaćanja. U slučaju promene kursa dinara, nenaplaćeni deo podleže promeni.

U cenu aranžmana je uračunato:
Smeštaj u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge, troškovi organizacije putovanja.

U cenu aranžmana nije uračunato:
Međunarodno zdravstveno osiguranje, prevoz, fakultativni izleti i individualni troškovi kao i usluge hotela za koje je propisana obavezna doplata po cenovniku hotela, ostali individualni troškovi i nepomenute usluge.

Boravišne takse će se računati kao fiksni iznos po danu i po sobi, u zavisnosti od vrste smeštaja i iznosiće:

4€ za hotele sa 5*
3€ za hotele sa 4*
1,5€ za hotele sa 3*
0,5€ za hotele sa 1-2*
0.5€ dnevno za privatne sobe, studija i apartmane
i plaćaju se na licu mesta.

 • Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Narodne Banke Srbije, na dan uplate.
 • 100% prilikom rezervacije za FIRST MINUTE rezervacije sa popustom
 • 40% prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja
 • Uplatom na žiro račun po prijemu predračuna u roku od 48h
 • 40% prilikom rezervacije, a ostatak čekovima građana na jednake mesečne rate do kraja godine
 • 40% prilikom rezervacije, a ostatak putem administrativne zabrane na jednake mesečne rate do kraja godine

VAŽNE NAPOMENE

 • Program je individualni, rezervacija se vrši na upit.
 • Rok za potvrdu rezervacije aranžmana je najkasnije 2 radna dana od momenta prijave za putovanje i uplate akontacije.
 • Cena aranžmana za jednokrevetnu sobu se radi na upit.
 • Jedan hotelski dan, kao rezervisane usluge računa se od 14.00 datuma početka putovanja do 10.00h poslednjeg dana aranžmana, bez obzira kada gost uđe u hotel. Svako korišćenje soba i usluga u hotelu prvog dana aranžmana pre 14.00h i poslednjeg dana nakon 10.00h iziskuje dodatna plaćanja, direktno na recepciji.
 • Raspodelu soba u hotelu vrši recepcija po dolasku u hotel. Agencija ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu ležaja.
 • Dodatni ili pomoćni ležaj su manjih dimenzija od standardnog ležaja, drvene ili metalne konstrukcije ili sofa/fotelja na rasklapanje.

Specijalni zahtevi (pogled na more, francuski ležaj, lokacija sobe i slično) – agencija će proslediti specijalne zahteve putnika ali nije u mogućnosti da garantuje njihovo dobijanje. Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža hotel, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Moguća je doplata, na licu mesta, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih usluga (masaža, sauna, spa centar, fitnes, internet, sef, konzumacija pića i grickalica iz mini frižidera/mini bara, sportski tereni i slično.)

Prvi dan
Dolazak u izabrani hotel do vremena predviđenog za check in. Slobodno vreme. Noćenje.

Drugi do pretposlednji dan
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

Poslednji dan
Napuštanje hotela najkasnije do 10h. Povratak za Srbiju.