Hanioti Grand Otel

4/5

Lokacija:
Hotel je smešten na samoj obali, u blizini parka u Haniotiju, od aerodroma je udaljen oko 100km. Hotelska zgrada ima dva krila u kojima su smeštene sobe.

Plaža:
Sopstvena peščana plaža. Ležaljke i suncobrani se dodatno plaćaju. Peškiri uz depozit.

Hotelski sadržaj:
Glavni restoran, bar na plaži i bazenu, otvoreni bazen sa ležaljkama i suncobranima (uključene u cenu za goste koji koriste ALL uslugu, a uz doplatu za goste koji koriste HB uslugu, sef na recepciji se dodatno naplaćuje, parking se koristi uz doplatu, menjačnica, rent-a-car, servis za pranje veša, masaža, punkt sa sportovima na vodi, TV sala, aqva aerobik, stoni tenis. Često se organizuju grčke večeri, pristup internetu je uz doplatu.

Sobe:
Hotel raspolaže sa 133 komforne sobe od koji su 125 dvokrevetne a ostalih 8 su suite. Sve sobe su klimatizovane i imaju kupatilo sa tuš kabinom i fenom za kosu, direktnu telefonsku liniju, SAT TV, mali frižider, balkon ili terasu.
Standardne sobe površine oko 20-26 m2 sa pogledom na more ili na gradić namenjene za 2-4 osobe (dva standardna i pomoćni ležaj ili krevet na sprat).

Apartmani površine oko 38m2, sastoje se iz dve prostorije povezane vratima, imaju jedno kupatilo i jednu terasu sa garniturom za sedenje. Namenjen su za 2-4 osobe. Nalaze se u prizemlju ili na gornjim spratovima Anex zgrade.

Usluga:
Usluga u hotelu je polupansion plus ili All inclusive, obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje (doplata za all inclusive 13 eur za odrasle i 7 eur za decu od 2 do 12godina)

cene i raspoloživost

Cene su izražene u evrima, po sobi za traženi broj noćenja.
Plaćanje je u dinarima po po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan plaćanja. U slučaju promene kursa dinara, nenaplaćeni deo podleže promeni.

U cenu aranžmana je uračunato:
Smeštaj u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge, troškovi organizacije putovanja.

U cenu aranžmana nije uračunato:
Međunarodno zdravstveno osiguranje, prevoz, fakultativni izleti i individualni troškovi kao i usluge hotela za koje je propisana obavezna doplata po cenovniku hotela, ostali individualni troškovi i nepomenute usluge.

Boravišne takse će se računati kao fiksni iznos po danu i po sobi, u zavisnosti od vrste smeštaja i iznosiće:

4€ za hotele sa 5*
3€ za hotele sa 4*
1,5€ za hotele sa 3*
0,5€ za hotele sa 1-2*
0.5€ dnevno za privatne sobe, studija i apartmane
i plaćaju se na licu mesta.

 • Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Narodne Banke Srbije, na dan uplate.
 • 100% prilikom rezervacije za FIRST MINUTE rezervacije sa popustom
 • 40% prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja
 • Uplatom na žiro račun po prijemu predračuna u roku od 48h
 • 40% prilikom rezervacije, a ostatak čekovima građana na jednake mesečne rate do kraja godine
 • 40% prilikom rezervacije, a ostatak putem administrativne zabrane na jednake mesečne rate do kraja godine

VAŽNE NAPOMENE

 • Program je individualni, rezervacija se vrši na upit.
 • Rok za potvrdu rezervacije aranžmana je najkasnije 2 radna dana od momenta prijave za putovanje i uplate akontacije.
 • Cena aranžmana za jednokrevetnu sobu se radi na upit.
 • Jedan hotelski dan, kao rezervisane usluge računa se od 14.00 datuma početka putovanja do 10.00h poslednjeg dana aranžmana, bez obzira kada gost uđe u hotel. Svako korišćenje soba i usluga u hotelu prvog dana aranžmana pre 14.00h i poslednjeg dana nakon 10.00h iziskuje dodatna plaćanja, direktno na recepciji.
 • Raspodelu soba u hotelu vrši recepcija po dolasku u hotel. Agencija ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu ležaja.
 • Dodatni ili pomoćni ležaj su manjih dimenzija od standardnog ležaja, drvene ili metalne konstrukcije ili sofa/fotelja na rasklapanje.

Specijalni zahtevi (pogled na more, francuski ležaj, lokacija sobe i slično) – agencija će proslediti specijalne zahteve putnika ali nije u mogućnosti da garantuje njihovo dobijanje. Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža hotel, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Moguća je doplata, na licu mesta, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih usluga (masaža, sauna, spa centar, fitnes, internet, sef, konzumacija pića i grickalica iz mini frižidera/mini bara, sportski tereni i slično.)

Prvi dan
Dolazak u izabrani hotel do vremena predviđenog za check in. Slobodno vreme. Noćenje.

Drugi do pretposlednji dan
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

Poslednji dan
Napuštanje hotela najkasnije do 10h. Povratak za Srbiju.