Grecotel Costa Botanica

5/5

Grecotel Costa Botanica sa 5 zvezdica u Acharavi na Krfu je savršen za porodični odmor. Prostrano na neverovatnih 100.000 kvadratnih metara, odmaralište je okruženo brdima i bujnim tropskim vrtovima, pružajući najlepši zeleni pogled gde god da pogledate. Gosti mogu očekivati da se nalaze direktno na pesku plaže sa Plavom zastavom koja se proteže više od kilometra. Sam hotel je izgrađen u seoskom stilu i može se pohvaliti vrhunskim smeštajem koji se kreće od udobnih soba i apartmana do prostranih seoskih kuća u stilu vila. Centar grada Acharavi je udaljen otprilike 500 metara, a živahni grad Krf udaljen je manje od sat vremena vožnje; takođe postoji mnogo aktivnosti u odmaralištu koje će vas zabaviti i okupirati tokom vašeg boravka.

Vodeni park na licu mesta je zaista šlag na torti u Grecotel Costa Botanica. Usred palmi ćete pronaći Costa Akua Park, obiluje toboganima i lenjim rekama koje su savršene za decu i odrasle. Tu su i četiri dodatna bazena za kupanje, kao i bar pored bazena za osveženje tokom celog dana. Za one koji žele malo relaksacije, ima je izobilju u spa centru koji uključuje zatvoreni bazen, saunu, parno kupatilo i prostor za opuštanje. Grecotel Costa Botanica takođe nudi mnoge mogućnosti da ostanete aktivni uz sportove kao što su košarka i odbojka na pesku, tri osvetljena teniska terena, teretana i još mnogo toga. Deci neće biti dosadno sa igralištem, zabavnim programom i dečijim klubom, dok ostali sadržaji u hotelu uključuju bife restoran i ukupno tri bara.

Sobe su raspoređene širom Countri House i The Summer Houses.

Countri House se nalazi u srcu Kosta Botanike. Prelep hotel uokviren 7 seoskih četvrti. Večera i svečanosti se održavaju na „Piazza Popolare“.

Letnje kuće: Izuzetne letnje kućice inspirisane Krfom u šarenoj bašti, na nekoliko koraka od ogromne prirodne plaže. Za opušten život u tradicionalnom dvorištu sa toplim i pažljivim gostoprimstvom.

cene i raspoloživost

Cene su izražene u evrima, po sobi za traženi broj noćenja.
Plaćanje je u dinarima po po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan plaćanja. U slučaju promene kursa dinara, nenaplaćeni deo podleže promeni.

U cenu aranžmana je uračunato:
Smeštaj u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge, troškovi organizacije putovanja.

U cenu aranžmana nije uračunato:
Međunarodno zdravstveno osiguranje, prevoz, fakultativni izleti i individualni troškovi kao i usluge hotela za koje je propisana obavezna doplata po cenovniku hotela, ostali individualni troškovi i nepomenute usluge.

Boravišne takse će se računati kao fiksni iznos po danu i po sobi, u zavisnosti od vrste smeštaja i iznosiće:

4€ za hotele sa 5*
3€ za hotele sa 4*
1,5€ za hotele sa 3*
0,5€ za hotele sa 1-2*
0.5€ dnevno za privatne sobe, studija i apartmane
i plaćaju se na licu mesta.

 • Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Narodne Banke Srbije, na dan uplate.
 • 100% prilikom rezervacije za FIRST MINUTE rezervacije sa popustom
 • 40% prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja
 • Uplatom na žiro račun po prijemu predračuna u roku od 48h
 • 40% prilikom rezervacije, a ostatak čekovima građana na jednake mesečne rate do kraja godine
 • 40% prilikom rezervacije, a ostatak putem administrativne zabrane na jednake mesečne rate do kraja godine

VAŽNE NAPOMENE

 • Program je individualni, rezervacija se vrši na upit.
 • Rok za potvrdu rezervacije aranžmana je najkasnije 2 radna dana od momenta prijave za putovanje i uplate akontacije.
 • Cena aranžmana za jednokrevetnu sobu se radi na upit.
 • Jedan hotelski dan, kao rezervisane usluge računa se od 14.00 datuma početka putovanja do 10.00h poslednjeg dana aranžmana, bez obzira kada gost uđe u hotel. Svako korišćenje soba i usluga u hotelu prvog dana aranžmana pre 14.00h i poslednjeg dana nakon 10.00h iziskuje dodatna plaćanja, direktno na recepciji.
 • Raspodelu soba u hotelu vrši recepcija po dolasku u hotel. Agencija ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu ležaja.
 • Dodatni ili pomoćni ležaj su manjih dimenzija od standardnog ležaja, drvene ili metalne konstrukcije ili sofa/fotelja na rasklapanje.

Specijalni zahtevi (pogled na more, francuski ležaj, lokacija sobe i slično) – agencija će proslediti specijalne zahteve putnika ali nije u mogućnosti da garantuje njihovo dobijanje. Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža hotel, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Moguća je doplata, na licu mesta, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih usluga (masaža, sauna, spa centar, fitnes, internet, sef, konzumacija pića i grickalica iz mini frižidera/mini bara, sportski tereni i slično.)

Prvi dan
Dolazak u izabrani hotel do vremena predviđenog za check in. Slobodno vreme. Noćenje.

Drugi do pretposlednji dan
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

Poslednji dan
Napuštanje hotela najkasnije do 10h. Povratak za Srbiju.