Elinotel Sermilia Resort

5/5

Lokacija:
Smešten na zapadnoj obali Sitonije u živopisnom mestu Psakudija na oko 20 km od Nea Moudanie. Aerodrom u Solunu udaljen je oko 75 km.

Plaža:
Od privatne peščane plaže koja je više puta nagrađivana plavom zastavicom, deli ga ulica. Ležaljke i suncobrani su besplatni na hotelskoj plaži za goste hotela.

Hotelski sadržaj:
Recepcija, restoran sa pogledom na more, tri bara, a la cart restoran, SPA centar i raznovrsni sportski sadržaji (uz doplatu), spoljašnji bazen, animacija za decu i odrasle, mini klub za decu uzrasta 4-12 godina, internet.

Sobe:
Hotel raspolaže sa 102 udobne i elegantno dekorisane sobe. U svim sobama postoje kupatilo, fen, bademantili, kozmetika, tv, wi-fi, klimatizacija, mini bar, sef, balkon ili terasa.
Budget sobe su površine oko 18m², namenjene za boravak 2-4 osobe (opremljene francuskim ili dva spojena ležaja i sofom na razvlačenje). Svaka soba ima balkon i pogled na vrt.
Superior sobe su površine oko 21m², namenjene za boravak 2-4 osobe (opremljene francuskim ili dva spojena ležaja i sofom na razvlačenje).
Superior sobe sa pogledom na more su površine oko 21 m², namenjene za boravak 2-4 osobe (opremljene francuskim ili dva spojena ležaja i sofom na razvlačenje).
One bedroom family sobe su površine oko 40m², sastoje se od spavaće sobe i dnevne sobe namenjene za boravak 2-4 osobe (opremljene francuskim ili dva spojena ležaja, sofom na razvlačenje i dodatnim ležajem).

Usluga:
Ultra all inclusive.

cene i raspoloživost

Cene su izražene u evrima, po sobi za traženi broj noćenja.
Plaćanje je u dinarima po po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan plaćanja. U slučaju promene kursa dinara, nenaplaćeni deo podleže promeni.

U cenu aranžmana je uračunato:
Smeštaj u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge, troškovi organizacije putovanja.

U cenu aranžmana nije uračunato:
Međunarodno zdravstveno osiguranje, prevoz, fakultativni izleti i individualni troškovi kao i usluge hotela za koje je propisana obavezna doplata po cenovniku hotela, ostali individualni troškovi i nepomenute usluge.

Boravišne takse će se računati kao fiksni iznos po danu i po sobi, u zavisnosti od vrste smeštaja i iznosiće:

4€ za hotele sa 5*
3€ za hotele sa 4*
1,5€ za hotele sa 3*
0,5€ za hotele sa 1-2*
0.5€ dnevno za privatne sobe, studija i apartmane
i plaćaju se na licu mesta.

 • Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Narodne Banke Srbije, na dan uplate.
 • 100% prilikom rezervacije za FIRST MINUTE rezervacije sa popustom
 • 40% prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja
 • Uplatom na žiro račun po prijemu predračuna u roku od 48h
 • 40% prilikom rezervacije, a ostatak čekovima građana na jednake mesečne rate do kraja godine
 • 40% prilikom rezervacije, a ostatak putem administrativne zabrane na jednake mesečne rate do kraja godine

VAŽNE NAPOMENE

 • Program je individualni, rezervacija se vrši na upit.
 • Rok za potvrdu rezervacije aranžmana je najkasnije 2 radna dana od momenta prijave za putovanje i uplate akontacije.
 • Cena aranžmana za jednokrevetnu sobu se radi na upit.
 • Jedan hotelski dan, kao rezervisane usluge računa se od 14.00 datuma početka putovanja do 10.00h poslednjeg dana aranžmana, bez obzira kada gost uđe u hotel. Svako korišćenje soba i usluga u hotelu prvog dana aranžmana pre 14.00h i poslednjeg dana nakon 10.00h iziskuje dodatna plaćanja, direktno na recepciji.
 • Raspodelu soba u hotelu vrši recepcija po dolasku u hotel. Agencija ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu ležaja.
 • Dodatni ili pomoćni ležaj su manjih dimenzija od standardnog ležaja, drvene ili metalne konstrukcije ili sofa/fotelja na rasklapanje.

Specijalni zahtevi (pogled na more, francuski ležaj, lokacija sobe i slično) – agencija će proslediti specijalne zahteve putnika ali nije u mogućnosti da garantuje njihovo dobijanje. Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža hotel, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Moguća je doplata, na licu mesta, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih usluga (masaža, sauna, spa centar, fitnes, internet, sef, konzumacija pića i grickalica iz mini frižidera/mini bara, sportski tereni i slično.)

Prvi dan
Dolazak u izabrani hotel do vremena predviđenog za check in. Slobodno vreme. Noćenje.

Drugi do pretposlednji dan
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

Poslednji dan
Napuštanje hotela najkasnije do 10h. Povratak za Srbiju.