Danai Beach Resort

5/5

Lokacija: Danai Beach Resort & Villas je smešten na poluostrvu Halkidiki, na zapadnoj obali Sitonije, oko 4 kilometara od mesta Nikiti. Okružen zelenilom i gustom borovom šumom, poseduje privatnu peščanu plažu sa kristalno čistim tirkiznim morem, dužine oko 300 metara. Hotel je od aerodorma u Solunu udaljen oko 84 kilometara.

Sobe: U ponudi  je nekoliko kategorija smeštajnih jedinica. Gosti mogu birati od apartmana do vila, svaki dizajniran pojedinačno sa izuzetnim ukusom, sa pogledom na more ili prelepu baštu. Pažljivo odabrani nameštaj, uklopljen sa umetničkim delima, stvara okruženje luksuza i udobnosti. Sve sobe poseduju kupatilo, fen,  klimu , sef, mini bar , SAT TV, CD,DVD, telefon, internet, toaletnu kozmetiku , ogrtače i papuče, balkon ili terasu sa garniturom za sedenje.

Hotelski sadržaj: U sklopu hotela Danai Beach Resort & Villas postoji nekoliko restorana. The Squirrel Gourmet Dining restoran nudi mešavinu mediteranske I francuske kuhinje, nagrađivan kao jedan od najboljih restorana u Grčkoj, sa izvanrednim izborom vina, Andromeda Restaurant sa jedinstvenim pogledom na Egejsko more i još dva restorana od kojih jedan ima i večernji muzički program. Hotel takodje poseduje lobby bar, bar na plaži sa velikim izborom alkoholnih pića, koktela, vina, sokova, toplih napitaka, ukusnih grickalica i obroka. Od ostalih sadržaja gostima je na raspolaganju recepcija, menjačnica, parking, Wi-Fi internet, suvenirnica, prodavnica, usluga prevoza, hemijsko čišćenje/peglanje veša, prostorija za sastanke.

Sport I zabava: Danai Beach Resort & Villas zauzima površinu 40 000m², ukrasen bogatom  florom, cvećem i borovima. U sklopu kompleksa se nalazi jedan otvoren bazen, zatvoren bazen, a mnogi apartmani I vile nude privatni bazen. Hotel poseduje prestižni spa centar sa najkvalitetnijim tretmanima za lice i telo, kozmetički salon, teretanu, opremu za tenis, stoni tenis, bilijar. Gosti mogu uživati i u aktivnostima poput jahanja, ronjenja, vožnje bicikla, sportova na vodi i mnogim drugim. Za decu postoji igralište na otvorenom, prostor za igru u unutrašnjem prostoru, društvene igre, knjige, DVD-jevi, a na zahtev dostupna je usluge čuvanja dece.

cene i raspoloživost

Cene su izražene u evrima, po sobi za traženi broj noćenja.
Plaćanje je u dinarima po po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan plaćanja. U slučaju promene kursa dinara, nenaplaćeni deo podleže promeni.

U cenu aranžmana je uračunato:
Smeštaj u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge, troškovi organizacije putovanja.

U cenu aranžmana nije uračunato:
Međunarodno zdravstveno osiguranje, prevoz, fakultativni izleti i individualni troškovi kao i usluge hotela za koje je propisana obavezna doplata po cenovniku hotela, ostali individualni troškovi i nepomenute usluge.

Boravišne takse će se računati kao fiksni iznos po danu i po sobi, u zavisnosti od vrste smeštaja i iznosiće:

4€ za hotele sa 5*
3€ za hotele sa 4*
1,5€ za hotele sa 3*
0,5€ za hotele sa 1-2*
0.5€ dnevno za privatne sobe, studija i apartmane
i plaćaju se na licu mesta.

 • Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Narodne Banke Srbije, na dan uplate.
 • 100% prilikom rezervacije za FIRST MINUTE rezervacije sa popustom
 • 40% prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja
 • Uplatom na žiro račun po prijemu predračuna u roku od 48h
 • 40% prilikom rezervacije, a ostatak čekovima građana na jednake mesečne rate do kraja godine
 • 40% prilikom rezervacije, a ostatak putem administrativne zabrane na jednake mesečne rate do kraja godine

VAŽNE NAPOMENE

 • Program je individualni, rezervacija se vrši na upit.
 • Rok za potvrdu rezervacije aranžmana je najkasnije 2 radna dana od momenta prijave za putovanje i uplate akontacije.
 • Cena aranžmana za jednokrevetnu sobu se radi na upit.
 • Jedan hotelski dan, kao rezervisane usluge računa se od 14.00 datuma početka putovanja do 10.00h poslednjeg dana aranžmana, bez obzira kada gost uđe u hotel. Svako korišćenje soba i usluga u hotelu prvog dana aranžmana pre 14.00h i poslednjeg dana nakon 10.00h iziskuje dodatna plaćanja, direktno na recepciji.
 • Raspodelu soba u hotelu vrši recepcija po dolasku u hotel. Agencija ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu ležaja.
 • Dodatni ili pomoćni ležaj su manjih dimenzija od standardnog ležaja, drvene ili metalne konstrukcije ili sofa/fotelja na rasklapanje.

Specijalni zahtevi (pogled na more, francuski ležaj, lokacija sobe i slično) – agencija će proslediti specijalne zahteve putnika ali nije u mogućnosti da garantuje njihovo dobijanje. Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža hotel, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Moguća je doplata, na licu mesta, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih usluga (masaža, sauna, spa centar, fitnes, internet, sef, konzumacija pića i grickalica iz mini frižidera/mini bara, sportski tereni i slično.)

Prvi dan
Dolazak u izabrani hotel do vremena predviđenog za check in. Slobodno vreme. Noćenje.

Drugi do pretposlednji dan
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

Poslednji dan
Napuštanje hotela najkasnije do 10h. Povratak za Srbiju.