Blue Lagoon Princess

5/5

Zlatna peščana plaža i kristalno čista voda koja odražava duboko zelenilo borove šume, Blue Lagoon Princess je objekat sa 5 zvezdica koji se nalazi na plaži Kalives, na Toronian Golf između prvog i drugog  poluostrva Halkidikija. Ovaj novoizgrađeni hotel nudi sve što sofisticirani turista očekuje; luksuz i udobnost, nekoliko bazena i spa centara, dečiji sadržaji i sport, u nekoliko reči idealno okruženje za društvene i porodične događaje. Blue Lagoon Princess prati visoke standarde kvaliteta, a istovremeno promoviše ekološke procedure. Hotel je smešten na mirnom mestu, što znači da ima mnogo prostora za širenje. Ispred njega je dugačak zahvat peska, koji takođe nudi sportove na vodi i igre na plaži. Aerodrom u Solunu je udaljen 61 km, a selo Gerakini udaljeno je 7 km.

Lokacija:
hotel Blue Lagoon Princess se nalazi naspram peščane plaže, na 500 m od centra mesta Kalives, na početku Sitonije. Udaljen je od aerodroma 60 km.

Hotelska ponuda:
recepcija, 3 restorana, 3 bara, 2 otvorena bazena, zatvoreni bazen, besplatan WI-FI, igralište za decu, 2 kluba za decu od 4-12 godina, spa centar (đakuzi, sauna, parno kupatilo), salon lepote, mini market, teretana, bilijar, stoni tenis, besplatne ležaljke i suncobrani za plažu, parking.

Sobe:
klima uređaj, SAT TV, telefon, internet, frižider, kupatilo, bade mantil i papuče.Porodična soba, junior suite i suite imaju odvojenu spavaću sobu.

Ishrana:
all Inclusive – „sve uključeno“ (doručak, ručak, večera – samoposluživanje izbor više jela, užina i domaća pića).

cene i raspoloživost

Cene su izražene u evrima, po sobi za traženi broj noćenja.
Plaćanje je u dinarima po po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan plaćanja. U slučaju promene kursa dinara, nenaplaćeni deo podleže promeni.

U cenu aranžmana je uračunato:
Smeštaj u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge, troškovi organizacije putovanja.

U cenu aranžmana nije uračunato:
Međunarodno zdravstveno osiguranje, prevoz, fakultativni izleti i individualni troškovi kao i usluge hotela za koje je propisana obavezna doplata po cenovniku hotela, ostali individualni troškovi i nepomenute usluge.

Boravišne takse će se računati kao fiksni iznos po danu i po sobi, u zavisnosti od vrste smeštaja i iznosiće:

4€ za hotele sa 5*
3€ za hotele sa 4*
1,5€ za hotele sa 3*
0,5€ za hotele sa 1-2*
0.5€ dnevno za privatne sobe, studija i apartmane
i plaćaju se na licu mesta.

 • Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Narodne Banke Srbije, na dan uplate.
 • 100% prilikom rezervacije za FIRST MINUTE rezervacije sa popustom
 • 40% prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja
 • Uplatom na žiro račun po prijemu predračuna u roku od 48h
 • 40% prilikom rezervacije, a ostatak čekovima građana na jednake mesečne rate do kraja godine
 • 40% prilikom rezervacije, a ostatak putem administrativne zabrane na jednake mesečne rate do kraja godine

VAŽNE NAPOMENE

 • Program je individualni, rezervacija se vrši na upit.
 • Rok za potvrdu rezervacije aranžmana je najkasnije 2 radna dana od momenta prijave za putovanje i uplate akontacije.
 • Cena aranžmana za jednokrevetnu sobu se radi na upit.
 • Jedan hotelski dan, kao rezervisane usluge računa se od 14.00 datuma početka putovanja do 10.00h poslednjeg dana aranžmana, bez obzira kada gost uđe u hotel. Svako korišćenje soba i usluga u hotelu prvog dana aranžmana pre 14.00h i poslednjeg dana nakon 10.00h iziskuje dodatna plaćanja, direktno na recepciji.
 • Raspodelu soba u hotelu vrši recepcija po dolasku u hotel. Agencija ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu ležaja.
 • Dodatni ili pomoćni ležaj su manjih dimenzija od standardnog ležaja, drvene ili metalne konstrukcije ili sofa/fotelja na rasklapanje.

Specijalni zahtevi (pogled na more, francuski ležaj, lokacija sobe i slično) – agencija će proslediti specijalne zahteve putnika ali nije u mogućnosti da garantuje njihovo dobijanje. Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža hotel, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Moguća je doplata, na licu mesta, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih usluga (masaža, sauna, spa centar, fitnes, internet, sef, konzumacija pića i grickalica iz mini frižidera/mini bara, sportski tereni i slično.)

Prvi dan
Dolazak u izabrani hotel do vremena predviđenog za check in. Slobodno vreme. Noćenje.

Drugi do pretposlednji dan
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

Poslednji dan
Napuštanje hotela najkasnije do 10h. Povratak za Srbiju.