Blue Dolphin

4/5

Lokacija: Hotel Blue Dolphin se nalazi na poluostrvu Halkidiki, u regiji Sitonija. Hotel Blue Dolphin je moderan porodični hotel, udaljen od plaže 70 m, od mesta Metamorfosis 1.5 km, dok je od Soluna udaljen 80 km. Hotel Blue Dolphin je idealna preporuka za one koji vole miran porodičan odmor.

Sobe: Hotel Blue Dolphin poseduje 183 smeštajne jedinice u svom sastavu, raspoređenih u 15 bungalova.  U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standard sobe, superior sobe, family sobe, deluks sobe, deluks family sobe, suite, deluks suite, family suite i family suite sa privatnim bazenom. Standard sobe imaju između 18-20m² i imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta. Superior sobe imaju veću kvadraturu 30m², i imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta i sofa krevet. Family sobe imaju 30m² , jednoprostorne su, sastoje se od dela sa bračnim krevetom ili dva odvojena kreveta i sa sofa krevetom. Deluks sobe imaju između 28-30m², nalaze se u anex zgradi, i imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta i sofa krevet. Deluks porodične sobe imaju između 33-35m², sastoje se iz spavaće sobe sa bračnim krevetom i dnevne sobe sa dva sofa kreveta. Suite imaju 50m², renovirani su 2015 godine, i imaju spavaću sobu sa bračnim krevetom i dnevnu sobu sa sofa krevetom. Deluks suite imaju između 55-60m², imaju spavaću sobu sa bračnim krevetom ili dva odvojena kreveta i odvojenu dnevnu sobu sa sofa krevetom. Family suite imaju između 50-55m², renoviranu su 2019 godine, imaju spavaću sobu sa bračnim krevetom i dnevnu sobu sa sofa krevetom. Svaka soba ima kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, sef, mini frižider i balkon.

Hotelski sadržaj: Hotel Blue Dolphin u svom sastavu, pored glavnog restorana u kome se poslužuju pansionski obroci, poseduje i jedan a la carte restoran. Pored ovoga hotel Blue Dolphin ima glavni bar u hotelu, bar pored bazena, bar na plaži kao i snack bar, gde gosti hotela mogu da konzumiraju različite vrste alkoholnih i bezalkoholnih pića, sokova, koktela, kafa, laganih obroka i poslastica. Hotel Blue Dolphin takođe ima i tavernu gde se poslužuju grčka tradicionalna jela i vina. Od ostalih sadržaja hotel ima rent a car, parking koji je besplatan, internet kutak koji se doplaćuje, TV salu, usluge pranja veša kao i usluge doktora na poziv. U blizini hotela se takođe nalaze mini market kao i prodavnica suvenira.

Sport i zabava: Hotel Blue Dolphin u svom sastavu ima bazen sa ležaljkama i suncobranima oko bazena čije je korišćenje besplatno. Hotel Blue Dolphin takođe poseduje i jedan manji bazen za decu. Ležaljke i suncobrani koji se nalaze na plaži se doplaćuju. Gostima hotela se pruža mogućnost da koriste teretanu, terene za tenis, odbojku, košarku, mini golf, kao i da koriste sto za stoni tenis i pikado. Od ostalih sadržaja gosti mogu da koriste spa centar, saune i masaže uz doplatu. Za najmlađe je zadužen tim animatora u okviru mini kluba, a tu je i dečije igralište.

cene i raspoloživost

Cene su izražene u evrima, po sobi za traženi broj noćenja.
Plaćanje je u dinarima po po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan plaćanja. U slučaju promene kursa dinara, nenaplaćeni deo podleže promeni.

U cenu aranžmana je uračunato:
Smeštaj u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge, troškovi organizacije putovanja.

U cenu aranžmana nije uračunato:
Međunarodno zdravstveno osiguranje, prevoz, fakultativni izleti i individualni troškovi kao i usluge hotela za koje je propisana obavezna doplata po cenovniku hotela, ostali individualni troškovi i nepomenute usluge.

Boravišne takse će se računati kao fiksni iznos po danu i po sobi, u zavisnosti od vrste smeštaja i iznosiće:

4€ za hotele sa 5*
3€ za hotele sa 4*
1,5€ za hotele sa 3*
0,5€ za hotele sa 1-2*
0.5€ dnevno za privatne sobe, studija i apartmane
i plaćaju se na licu mesta.

 • Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Narodne Banke Srbije, na dan uplate.
 • 100% prilikom rezervacije za FIRST MINUTE rezervacije sa popustom
 • 40% prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja
 • Uplatom na žiro račun po prijemu predračuna u roku od 48h
 • 40% prilikom rezervacije, a ostatak čekovima građana na jednake mesečne rate do kraja godine
 • 40% prilikom rezervacije, a ostatak putem administrativne zabrane na jednake mesečne rate do kraja godine

VAŽNE NAPOMENE

 • Program je individualni, rezervacija se vrši na upit.
 • Rok za potvrdu rezervacije aranžmana je najkasnije 2 radna dana od momenta prijave za putovanje i uplate akontacije.
 • Cena aranžmana za jednokrevetnu sobu se radi na upit.
 • Jedan hotelski dan, kao rezervisane usluge računa se od 14.00 datuma početka putovanja do 10.00h poslednjeg dana aranžmana, bez obzira kada gost uđe u hotel. Svako korišćenje soba i usluga u hotelu prvog dana aranžmana pre 14.00h i poslednjeg dana nakon 10.00h iziskuje dodatna plaćanja, direktno na recepciji.
 • Raspodelu soba u hotelu vrši recepcija po dolasku u hotel. Agencija ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu ležaja.
 • Dodatni ili pomoćni ležaj su manjih dimenzija od standardnog ležaja, drvene ili metalne konstrukcije ili sofa/fotelja na rasklapanje.

Specijalni zahtevi (pogled na more, francuski ležaj, lokacija sobe i slično) – agencija će proslediti specijalne zahteve putnika ali nije u mogućnosti da garantuje njihovo dobijanje. Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža hotel, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Moguća je doplata, na licu mesta, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih usluga (masaža, sauna, spa centar, fitnes, internet, sef, konzumacija pića i grickalica iz mini frižidera/mini bara, sportski tereni i slično.)

Prvi dan
Dolazak u izabrani hotel do vremena predviđenog za check in. Slobodno vreme. Noćenje.

Drugi do pretposlednji dan
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

Poslednji dan
Napuštanje hotela najkasnije do 10h. Povratak za Srbiju.