Alexandra Elegance

5/5

Lokacija: Hotel Alexandra Elegance smešten  u Potosu, na peščanoj plaži. Hotel je od Limenasa udaljen oko 40 km. Ovaj luksuzan hotel pripada lancu Xenios Gate hotela koji pruža udobnost I zadovoljstvo kako porodicama sa decom, tako i tinejdžerima.

Sobe:  Ovaj moderan hotel Alexandra Elegance  raspolaže sa više vrsta soba. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel je junior suite sa pogledom na more koji se sastoji od spavaće sobe sa dnevnim boravkom koji izlazi na terasu. Apartmani su površine do 38m2. Junior suite sa privatnim bazenom i pogledom na baštu pruža miran odmor za porodice koje žele da uživaju u kvalitetnom vremenu zajedno.  Apartmani su 38m2 koji se sastoje od prelepo dizajnirane spavaće sobe i dnevnog boravka, kao i sa prostranom terasom sa privatnim bazenom i baštom. Junior suite sa privatnim bazenom i pogledom na more površine 38 m2, poseduje luksuznu spavaću sobu i dnevni boravak sa prostranom terasom.  Front suite sa pogledom na more i privatnim bazenom površine 42 m2 poseduje spavaću sobu i odvojenu dnevnu sobu sa terasom, gde gosti mogu da uživaju u suncu. Svaki od apartmana sadrži: kupatilo, klimu, SAT TV, sef, ketler za kafu, piće dobrodošlice.

Hotelski sadržaj:  Hotel Alexandra Elegance  u svom sastavu poseduje restoran u kojem se poslužuju obroci na bazi švedskog stola, a kako dan odmiče hotel poseduje i a la carte restoran sa velikom izborom mediteranskih specijaliteta zajedno sa kvalitetnim vinima koja su upotpunjena neverovatnom atmosferom pogleda na more. Gostima hotela se pruža prilika da uživaju u jutarnjoj kafi i osvežajajućim pićima iz bara na plaži ili pak uživaju u koktelima dok borave na bazenu.

Sport i zabava: U sklopu hotela Alexandra Elegance se nalazi bazen sa toboganima gde se cela porodica može prepustiti zabavi. Nakon osveženja u bazenu gosti hotela se mogu uputiti u prostor za Spa i Fitness i prepustiti se užitku uz spa tretmane, pilates I jogu. Za goste željne avanture tu su razni sportovi na vodi, biciklističke avanture, džip safari na zahtev, tenis i ronilačke ekskurzije. Sa toliko mnogo sadržaja u kojima možete uživati hotel Alexandar Elegance nudi izvanrednu uslugu bez poređenja okupljajući porodicu i stvarajući neverovatne uspomene koje će trejati.

cene i raspoloživost

Cene su izražene u evrima, po sobi za traženi broj noćenja.
Plaćanje je u dinarima po po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan plaćanja. U slučaju promene kursa dinara, nenaplaćeni deo podleže promeni.

U cenu aranžmana je uračunato:
Smeštaj u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge, troškovi organizacije putovanja.

U cenu aranžmana nije uračunato:
Međunarodno zdravstveno osiguranje, prevoz, fakultativni izleti i individualni troškovi kao i usluge hotela za koje je propisana obavezna doplata po cenovniku hotela, ostali individualni troškovi i nepomenute usluge.

Boravišne takse će se računati kao fiksni iznos po danu i po sobi, u zavisnosti od vrste smeštaja i iznosiće:

4€ za hotele sa 5*
3€ za hotele sa 4*
1,5€ za hotele sa 3*
0,5€ za hotele sa 1-2*
0.5€ dnevno za privatne sobe, studija i apartmane
i plaćaju se na licu mesta.

 • Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Narodne Banke Srbije, na dan uplate.
 • 100% prilikom rezervacije za FIRST MINUTE rezervacije sa popustom
 • 40% prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja
 • Uplatom na žiro račun po prijemu predračuna u roku od 48h
 • 40% prilikom rezervacije, a ostatak čekovima građana na jednake mesečne rate do kraja godine
 • 40% prilikom rezervacije, a ostatak putem administrativne zabrane na jednake mesečne rate do kraja godine

VAŽNE NAPOMENE

 • Program je individualni, rezervacija se vrši na upit.
 • Rok za potvrdu rezervacije aranžmana je najkasnije 2 radna dana od momenta prijave za putovanje i uplate akontacije.
 • Cena aranžmana za jednokrevetnu sobu se radi na upit.
 • Jedan hotelski dan, kao rezervisane usluge računa se od 14.00 datuma početka putovanja do 10.00h poslednjeg dana aranžmana, bez obzira kada gost uđe u hotel. Svako korišćenje soba i usluga u hotelu prvog dana aranžmana pre 14.00h i poslednjeg dana nakon 10.00h iziskuje dodatna plaćanja, direktno na recepciji.
 • Raspodelu soba u hotelu vrši recepcija po dolasku u hotel. Agencija ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu ležaja.
 • Dodatni ili pomoćni ležaj su manjih dimenzija od standardnog ležaja, drvene ili metalne konstrukcije ili sofa/fotelja na rasklapanje.

Specijalni zahtevi (pogled na more, francuski ležaj, lokacija sobe i slično) – agencija će proslediti specijalne zahteve putnika ali nije u mogućnosti da garantuje njihovo dobijanje. Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža hotel, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Moguća je doplata, na licu mesta, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih usluga (masaža, sauna, spa centar, fitnes, internet, sef, konzumacija pića i grickalica iz mini frižidera/mini bara, sportski tereni i slično.)

Prvi dan
Dolazak u izabrani hotel do vremena predviđenog za check in. Slobodno vreme. Noćenje.

Drugi do pretposlednji dan
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

Poslednji dan
Napuštanje hotela najkasnije do 10h. Povratak za Srbiju.