Akrathos Beach Hotel

4/5

Lokacija:
Hotel se nalazi na poluostrvu Atos, udaljen oko 2 km od Uranopolisa glavnog turističkog mesta ove regije, 11 km od Jerisosa, a 105 km od aerodroma “Makedonia” u Solunu. Hotelski kompleks se sastoji od više trospratnih zgrada idealno uklopljenih u zelene površine hotelskog kompleksa.

Plaža:
Hotel je udaljen 100 m od šljunkovito-peščane plaže (prelazi se pasarela). Peškiri za plažu se mogu dobiti uz depozit. Ležaljke i suncobrani ( uz doplatu)

Hotelski sadržaj:
Gostima su na raspolaganju recepcija, restoran, taverna sa pogledom na bazen i more, glavni bar, bar na plaži, bar pored bazena, bazen, ležaljke i suncobrani kod bazena, igraonica, igralište za decu, parking, butik, teretana, WI FI internet dostupan u javnim delovima hotela.

Sobe:
Hotel raspolaže sa 311 smeštajnih jedinica. Sve sobe sadrže kupatilo sa kadom ili tušem, fen, telefon, sef (uz doplatu), klima uređaj, set za kafu/čaj, mini fižider u sobama i mini bar u sobama tipa ”suite”, WI FI internet, balkon ili terasu. Standard sobe mogu biti sa pogledom na baštu ili delimičnim pogledom na more. Kvadrature su 22m, sastoje se od bračnog ležaja ili dva singl ležaja, a za potrebe treće osobe na raspolaganju je sofa. Standard sobe sa krevetima na sprat mogu da prime maksimum dve odrasle osobe i dvoje dece, ili tri odrasle osobe i jedno dete. Sadrže francuski ili dva standard ležaja i krevete na sprat ili sofu na razvlačenje.

Usluga:
All Inclusive. Obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje.

cene i raspoloživost

Cene su izražene u evrima, po sobi za traženi broj noćenja.
Plaćanje je u dinarima po po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan plaćanja. U slučaju promene kursa dinara, nenaplaćeni deo podleže promeni.

U cenu aranžmana je uračunato:
Smeštaj u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge, troškovi organizacije putovanja.

U cenu aranžmana nije uračunato:
Međunarodno zdravstveno osiguranje, prevoz, fakultativni izleti i individualni troškovi kao i usluge hotela za koje je propisana obavezna doplata po cenovniku hotela, ostali individualni troškovi i nepomenute usluge.

Boravišne takse će se računati kao fiksni iznos po danu i po sobi, u zavisnosti od vrste smeštaja i iznosiće:

4€ za hotele sa 5*
3€ za hotele sa 4*
1,5€ za hotele sa 3*
0,5€ za hotele sa 1-2*
0.5€ dnevno za privatne sobe, studija i apartmane
i plaćaju se na licu mesta.

 • Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Narodne Banke Srbije, na dan uplate.
 • 100% prilikom rezervacije za FIRST MINUTE rezervacije sa popustom
 • 40% prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja
 • Uplatom na žiro račun po prijemu predračuna u roku od 48h
 • 40% prilikom rezervacije, a ostatak čekovima građana na jednake mesečne rate do kraja godine
 • 40% prilikom rezervacije, a ostatak putem administrativne zabrane na jednake mesečne rate do kraja godine

VAŽNE NAPOMENE

 • Program je individualni, rezervacija se vrši na upit.
 • Rok za potvrdu rezervacije aranžmana je najkasnije 2 radna dana od momenta prijave za putovanje i uplate akontacije.
 • Cena aranžmana za jednokrevetnu sobu se radi na upit.
 • Jedan hotelski dan, kao rezervisane usluge računa se od 14.00 datuma početka putovanja do 10.00h poslednjeg dana aranžmana, bez obzira kada gost uđe u hotel. Svako korišćenje soba i usluga u hotelu prvog dana aranžmana pre 14.00h i poslednjeg dana nakon 10.00h iziskuje dodatna plaćanja, direktno na recepciji.
 • Raspodelu soba u hotelu vrši recepcija po dolasku u hotel. Agencija ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu ležaja.
 • Dodatni ili pomoćni ležaj su manjih dimenzija od standardnog ležaja, drvene ili metalne konstrukcije ili sofa/fotelja na rasklapanje.

Specijalni zahtevi (pogled na more, francuski ležaj, lokacija sobe i slično) – agencija će proslediti specijalne zahteve putnika ali nije u mogućnosti da garantuje njihovo dobijanje. Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža hotel, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Moguća je doplata, na licu mesta, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih usluga (masaža, sauna, spa centar, fitnes, internet, sef, konzumacija pića i grickalica iz mini frižidera/mini bara, sportski tereni i slično.)

Prvi dan
Dolazak u izabrani hotel do vremena predviđenog za check in. Slobodno vreme. Noćenje.

Drugi do pretposlednji dan
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

Poslednji dan
Napuštanje hotela najkasnije do 10h. Povratak za Srbiju.