Ajul Luxury Hotel & Spa Resort

5/5

Lokacija: Ajul Luxury Hotel and Spa Resort otvoriće svoja vrata ljubiteljima luksuza 01. Maja 2023 godine. Hotel je lociran u blizini mesta Agia Paraskevi na poluostrvu Kassandra, 100 km od aerodrome u Solunu. Prelepa borova šuma u kombinaciji sa šljunkovitom plažom i prirodnim izvorima mineralne vode po kojima je regija Agia Paraskevi poznata učiniće da Ajul Luxury Hotel and Spa Resort vrlo brzo postane oaza mira i opuštanja. Mesto Loutra udaljeno je od hotela svega 3 km.

Plaža: Hotel se nalazi na 700 metara od plaže. Svakodnevni prevoz od hotela do plaže organizovan je od strane hotela.

Hotelski sadržaj: Ultra all inclusive hotelski kompleks Ajul Luxury Hotel and Spa resort se idealno uklopio u harmonično okruženje borovine i kristalno čistog Egejskog mora. Hotel raspolaže sa 171 smeštajnom jedinicom koje su rasporedjene u glavnoj zgradi, bungalovima i villama. U sklopu hotel se nalaze tri restorana (Ultra allinclusive restoran, A la cart restoran pored bazena i Italijanski restoran) i tri bara za totalni gastronomski ugodjaj čak i onih sa istančanim ukusom. Za potpuni Spa ugođaj hotel poseduje Spa i Fitness Centar u kome se gosti mogu opustiti i koristiti mineralnu vodu iz prirodnih izvora banje Loutra i Agia Paraskevi. U sklopu Ajul Luxury Hotel and Spa Resorta nalazi se dva teniska terena (sa tvrdom podlogom), teren za odbojku na plaži, uredjen prostor za yogu, pilates i fitness, ka i amfiteatar sa animacijom za odrasle i decu. U okviru hotela postoje 5 spoljašnjih bazena, jedan unutrašnji dečiji bazeni  jedan unutrašnji bazen za odrasle. Kongresni centar koji pripada hotelu ima površinu oko 600m2, i savršeno je mesto za sve vrste sastanaka i poslovnih okupljanja. Otvoreni bioskop, igralište za decu, prodavnice garderobe i suvenira, salon lepote i frizer su takodje na usluzi svim gostima u hotelu. Mogućnost organizovanja izleta, sportovi na vodi, privatni transferi sa i do aerodroma, iznajmljivanje automobile, motora ili pak jahte su aktivnosti koje se u hotelu mogu organizovati uz pomoć konsierža i recepcije.

Sobe: Sve sobe u hotelu odišu elegancijom i minimalizmom. 78 jedinica ima privatne bazene dok su ostale sa balkonima ili veradama za uzivanje. Većina soba ima pogled na beskrajno plavetnilo mora. Sve sobe imaju LED LCD TV 43” ili 55”, satelit TV i radio kao i individualne klima uredjaje za grejanje i hladjenje. U svim sobama se nalazi sef, mini bar sa aparatom za kafu i čaj. Kupatila u svim sobama su opremljena sa fenom, papučama, bademantilima i luksuznim toaletnim priborom. Promo deluxe sobe imaju pogled na more i predvidjene su za tri osobe, dve odrasle i jedno dete do 12 godina. Sobe mogu imati dva standardna ili francuski ležaj i dodatno sofu na rasklapanje. Sastoje se od jedne prostorije. Deluxe sobe imaju pogled na more i predvidjene su za tri osobe, dve odrasle i jedno dete do 12 godina. Sobe mogu imati dva standardna ili francuski ležaj i dodatno sofu na rasklapanje. Sastoje se od jedne prostorije. Deluxe sobe sa zajedničkim bazenom imaju pogled na more i bazen. Predvidjene su za tri osobe, dve odrasle i jedno dete do 12 godina. Sobe mogu imati dva standardna ili francuski ležaj i dodatno sofu na rasklapanje. Sastoje se od jedne prostorije. Porodične deluxe sobe se sastoje od dnevne sobe i spavaće sobe. Sve porodične sobe imaju pogled na more i mogu da smesta od 3 do 5 osoba. Idealno su rešenje za dvoje odraslih i troje dece ili troje do četvoro odraslih.

Usluga: Ultra all inclusive: doručak, ručak i večera – “švedski sto” (samoposluživanje) od 07:00 do 01:00

Napomena:
Ajul Luxury Hotel and Spa Resort će biti idealno mesto za opuštanje i uživanje hedonista. Lociran na brežuljku iznad kristalno čistog mora, okružen borovim stablima i drvećem maslina, ispunjen mirisima odličnih grčkih i internacionalnih jela, uredjen u minimalističkom stilu udobnosti i komfora  ovaj hotelski kompleks će ispuniti sva vasa očekivanja i navesti vas da se i dogodine vratite tamo.

cene i raspoloživost

Cene su izražene u evrima, po sobi za traženi broj noćenja.
Plaćanje je u dinarima po po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan plaćanja. U slučaju promene kursa dinara, nenaplaćeni deo podleže promeni.

U cenu aranžmana je uračunato:
Smeštaj u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge, troškovi organizacije putovanja.

U cenu aranžmana nije uračunato:
Međunarodno zdravstveno osiguranje, prevoz, fakultativni izleti i individualni troškovi kao i usluge hotela za koje je propisana obavezna doplata po cenovniku hotela, ostali individualni troškovi i nepomenute usluge.

Boravišne takse će se računati kao fiksni iznos po danu i po sobi, u zavisnosti od vrste smeštaja i iznosiće:

4€ za hotele sa 5*
3€ za hotele sa 4*
1,5€ za hotele sa 3*
0,5€ za hotele sa 1-2*
0.5€ dnevno za privatne sobe, studija i apartmane
i plaćaju se na licu mesta.

 • Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Narodne Banke Srbije, na dan uplate.
 • 100% prilikom rezervacije za FIRST MINUTE rezervacije sa popustom
 • 40% prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja
 • Uplatom na žiro račun po prijemu predračuna u roku od 48h
 • 40% prilikom rezervacije, a ostatak čekovima građana na jednake mesečne rate do kraja godine
 • 40% prilikom rezervacije, a ostatak putem administrativne zabrane na jednake mesečne rate do kraja godine

VAŽNE NAPOMENE

 • Program je individualni, rezervacija se vrši na upit.
 • Rok za potvrdu rezervacije aranžmana je najkasnije 2 radna dana od momenta prijave za putovanje i uplate akontacije.
 • Cena aranžmana za jednokrevetnu sobu se radi na upit.
 • Jedan hotelski dan, kao rezervisane usluge računa se od 14.00 datuma početka putovanja do 10.00h poslednjeg dana aranžmana, bez obzira kada gost uđe u hotel. Svako korišćenje soba i usluga u hotelu prvog dana aranžmana pre 14.00h i poslednjeg dana nakon 10.00h iziskuje dodatna plaćanja, direktno na recepciji.
 • Raspodelu soba u hotelu vrši recepcija po dolasku u hotel. Agencija ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu ležaja.
 • Dodatni ili pomoćni ležaj su manjih dimenzija od standardnog ležaja, drvene ili metalne konstrukcije ili sofa/fotelja na rasklapanje.

Specijalni zahtevi (pogled na more, francuski ležaj, lokacija sobe i slično) – agencija će proslediti specijalne zahteve putnika ali nije u mogućnosti da garantuje njihovo dobijanje. Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža hotel, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Moguća je doplata, na licu mesta, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih usluga (masaža, sauna, spa centar, fitnes, internet, sef, konzumacija pića i grickalica iz mini frižidera/mini bara, sportski tereni i slično.)

Prvi dan
Dolazak u izabrani hotel do vremena predviđenog za check in. Slobodno vreme. Noćenje.

Drugi do pretposlednji dan
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

Poslednji dan
Napuštanje hotela najkasnije do 10h. Povratak za Srbiju.