Turistička agencija ZNAK Travel

Skijatos

Hotelski smeštaj na najpopularnijem ostrvima u Grčkoj za leto 2024

Skijatos, jedno od najlepših jonskih ostrva, nalazi se na zapadnoj obali Grčke i poznato je po svojim predivnim plažama i kristalno čistom moru. Ostrvo je malo, sa ukupnom površinom od samo 50 kvadratnih kilometara, ali nudi obilje zanimljivih mesta za posetu.

Skijatos – Ostrvo sa 66 predivnih plaža

Na Skijatosu se nalazi preko 60 plaža koje se razlikuju po veličini, obliku i karakteristikama. Najpoznatije plaže na ostrvu su Kukunarija i Lalarija, sa svojim specifičnim zlatnim peskom i prirodnim borovim hladićem, idealnim za opuštanje i uživanje u lepotama prirode.

Glavni grad Skijatosa ima sve što vam je potrebno za nezaboravno letovanje. Od tradicionalnih belih kuća sa crvenim krovovima do impozantne marine i luke, ovo mesto odiše grčkom kulturom. Šetalište sa kafićima, tavernama i restoranima nudi savršenu priliku da probate najbolje morske plodove i uživate u prelepom pogledu na more.

Uzbudljiv noćni život Skijatosa

Skijatos nudi neverovatnu noćnu scenu koja će vas očarati. Od barova i klubova do mesta za ples, ovaj grad je savršen za sve ljubitelje zabave.