TA ZNAK TRAVEL | Letovanje 2020 - Turska, Grčka, Albanija, Crna Gora, Ohrid

EGIPAT

HURGADA | SOMA BAY | SAHL HASHEESH

Leto 2019 Egipat AVIONOM

Egipat zauzima istovremeno i velike površine Libijske pustinje na zapadu i jugu, te Arapske pustinje na istoku. Nalazi u suptropskom pojasu, leti vlada velika vrucina, koja raste kako se ide prema jugu, gde prakticno i nema padavina.

Egipat nisu samo piramide i kulturno istorijski spomenici, vec je to i predivno Crveno more, ronjenje, interesantan nocni život, liksuzni hoteli i restorani, romanticna krstarenja Nilom kao i bogat kulturni život.

Egipat - Leto 2019.

Zemlja veselih i srdacnih ljudi, dobre muzike, lepih pejzaža i pregršt mogucnosti za dobru avanturu. U Egiptu se govori dijalektom arapskog jezika, ali se engleski svuda koristi kao službeni jezik. Poslednjih godina nije retko cuti da egipatski trgovci izgovore i po koju rec srpskog jezika.

Letnji meseci mogu biti veoma topli, ali suv vazduh i vetrić koji stalno duva, donose osveženje. Crveno more je toplo, predivne tirkizne boje i lepih pešcanih plaža. Temperatura mora ne pada ispod 20 stepeni. Sunce je izuzetno jako u letnjim mesecima pa su neophodne kreme visokog zaštitnog faktora.


HURGADA HOTELI

| Hoteli svih kategorija i usluga u Hurgadi sa avio prevozom

Šarm El Šeik HOTELI

| Hoteli svih kategorija i usluga u Šarm El Šeiku sa avio prevozom