TA ZNAK TRAVEL | Letovanje 2020 - Turska, Grčka, Albanija, Crna Gora, Ohrid

GRČKA HALKIDIKI 2020

Apartmanski smeštaj u Grčkoj

Grčka Halkidiki - apartmani, autobuski prevoz


Nea Mudanja - apartmanski smeštaj - Letovanje 2020

Nea Moudania se nalazi na samom početku prvog prsta Kasandra, na 50km od Soluna. Mesto predstavlja kulturni, finansijski i trgovački centar ove regije. Plaža je peščana i izuzetno duga i široka sa postepenim ulaskom u more. Kao trgovački centar ima mnoštvo prodavnica kao i pijacu na otvorenom svake srede. Na ulasku u grad se nalazi i Lidl (pogodan za putnike sa sopstvenim prevozom). U samom gradu nalazi se više velikih supermarketa. Oko grada nalaze se ogromne plantaže maslina, po kojima je poznat još od nastanka


Vila ARGO

smeštaj i prevoz 10 noći

Dionisos - apartmanski smeštaj - Letovanje 2020

Dionisos je letovalište bez gužve i galame idealno za pravi odmor i za porodice sa decom. Mesto se prostire duž jedne od najlepših pesčanih plaža u regionu pored koje se nalazi šetalište sa palmama.


Vila ELIA FAMILY

smeštaj i prevoz 10 noći

Vila ELIA SEASIDE

smeštaj i prevoz 10 noći

Nea Flogita - apartmanski smeštaj - Letovanje 2020

Nea Flogita udaljena je od Solunda nešto više od 50km. Nea Flogita je naročito pogodna za porodice sa malom decom, zato što postoji izuzetno veliki broj sadržaja za decu kada počne turistička sezona.


Vila KIRAKI

smeštaj i prevoz 10 noći

Vila NINA

smeštaj i prevoz 10 noći

Hanioti - apartmanski smeštaj - Letovanje 2020

Hanioti se nalazi na oko 105 km južno od Soluna na prvom prstu (Kasandri) poluostrva Halkidiki. Karakteriše ga predivna peščana plaža, oivičena parkom punim zelenila, koja će Vam pružiti prijatnu hladovinu u vrelim letnjim danima, a u večernjim satima nezaboravne romantične šetnje. Sa plaže se pruža predivan pogled na poluostrvo Sitoniju i planinu Atos na Svetoj Gori. Klima je veoma prijatna zahvaljujući izuzetno povoljnom geografskom položaju i kombinaciji velikih površina borove šume i kristalno bistrog mora. U centru mesta se nalazi veliki trg koji je centar zbivanja, od koga se šire male ulice sa mnoštvom prodavnica, taverni, restorana, picerija, barova i ostalih objekata za zabavu koji obećavaju dobar provod za sve generacije. Pored Haniotija na Kasandri se nalaze i popularna letovališta Kalitea, Polihrono i Pefkohori. Ova letovališta su idealna za porodice koje žele relaksirajući odmor preko dana ali i za omladinu željnu noćnog provoda.


Vila VICKY

smeštaj i prevoz 10 noći

Vila LENA

smeštaj i prevoz 10 noći

Kalitea - apartmanski smeštaj - Letovanje 2020

Kalitea se nalazi na prvom prstu Halkidikija, Kasandri, a od Soluna je udaljena oko 90 kilometara. Sam gradić leži iznad plaže i nudi spektakularan pogled na zaliv Toroneos i susednu Sitoniju, a može se pohvaliti i najlepšom gradskom plažom u okruženju, sa sitnim belim peskom i tirkiznim, čistim, toplim morem. Upravo zbog svoje lokacije, uzvišena nad lepotama zaliva između Kasandre i Sitonije, je i dobila ovaj naziv, koji u bukvalnom prevozu znači „lep pogled“. Centar Kalitee je velika pešačka zona sa mnogobrojnim kafićima, tavernama, buticima, poslastičarnicama, a na obodu gradića smeštene su nadaleko poznate diskoteke koje garantuju bogat noćni život.


Vila DORIS

smeštaj i prevoz 10 noći

Vila MAGDALINI

smeštaj i prevoz 10 noći

Vila VASILIKI

smeštaj i prevoz 10 noći